News: The new address of our site is www.esas.ro! Please use search if you find something. Thank you
duminică, 31 ianuarie 2016Genul seriei: Dramă, Psihologic, Thriller, Seinen 


Teme regăsite în serie: Mister 

Vârsta recomandată: 17+

Data lansării: 11.10.2009 

Număr de episoade: 12

Episoade traduse: 12 (Serie completă)

Descriere:

Această serie este de fapt un colaj format din şase poveşti clasice ale literaturii Japoneze:


Umanitate pierdută (Ningen Shikkaku) – Un student rătăcit în sine şi fără viitor, cade într-un cerc vicios al depresiei şi drogurilor ce îi marchează viaţa timp de mai mulţi ani. Povestită în patru capitole, fiecare urmărind puncte diferite ale existenţei sale.

În pădure, sub cireşii înfloriţi (Sakura no Mori no Mankai no Shita) – O poveste de dragoste dintre o femeie din secolul XII şi banditul ce o răpeşte.

Kokoro – povestea de viaţă a unui tânăr în timpul erei Meiji. Această lucrare portretizează trecerea de la era japoneză Meiji la cea modernă, explorând prietenia dintre un tânăr şi un bătrân pe care acesta îl numeşte “Sensei”. Tratează tema izolării, în contextul egoismului, ruşinii şi a vinovăţiei.

Fugi, Melos! (Hashire, Melos!) – O adaptare a poveştii greceşti, a lui Damon şi Pythias. Tema principală este aceea a prieteniei de neclintit. În ciuda obstacolelor, protagonistul, Melos, face tot ce îi stă în putinţă pentru a salva viaţa prietenului său, iar în final eforturile lui sunt răsplătite.

Paravanul Iadului (Jigoku Hen) – Un artist renumit primeşte o sarcină din partea unui Lord, să picteze o serie de tablouri ce înfăţişează scene ale “Iadului Budist”. Artistul nu poate picta scene pe care nu le-a văzut, aşa că începe să îi tortureze şi să îi oblige pe cei din personalul Lordului să “producă” imaginile din Iad. Toate aceste eforturi ale pictorului sunt învăluite în nebunie şi distrugere.

Ameninţarea Păianjenului (Kumo no Ito) – Zeul Shakyamuni observă un criminal ce suferă în Iad. Pe parcursul vieţii sale, acest criminal a făcut un singur act de bunătate: a ocolit un păianjen în pădure, curmându-i viaţa. Mişcat de acest act de bunăvoinţă, Shakyamuni coboară pânza unui păianjen din Paradis, în Iad, însă rămâne la latitudinea criminalului să profite d
e ocazie şi să scape din Iad – dacă poate.


Traducere: Antha, Sidkiel, Lulu, Lexy, Yarura 


Encoding / Editare: Sarutoby 

Verificare: Sarutoby 


Torrent Free Download: Here

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu